Introducere

Pandemia de Covid-19 a zguduit si continua sa afecteze fiecare aspect al vietii noastre, iar activitatile companiilor sunt afectate intr-un mod fara precedent.

Biroul ACCA South-Eastern Europe impreuna cu KPMG Romania va invita la o sesiune interactiva in cadrul careia veti descoperi care sunt implicatiile izbucnirii Covid-19 asupra raportarii financiare in cadrul companiilor.

Vorbitori

Cristina Gutu FCCA DipIFR
Senior Manager, Advisory - Head of KPMG Training Academy

Cristina Gutu s-a alaturat echipei KPMG ca Manager al KPMG Training Academy dupa ce s-a specializat in furnizarea de programe de training pentru profesionistii din domeniul financiar-contabil lucrand timp de 8 ani pentru una dintre cele mai mari companii de training europene.

Aria sa de expertiza acopera programe de training in domeniul contabilitatii, raportarii financiare (standarde romanesti cat si internationale:IFRS) si auditului.

Cristina este membra a ACCA Global Council si a ACCA Global Forum for Corporate Reporting.

Georgiana Nita, FCCA
Senior Manager - Advisory, Governance, Risk & Reporting

Georgiana are peste 14 ani de experienta in sectorul financiar-bancar, dintre care 3 in cadrul serviciilor financiare de audit.

Membra ACCA, Georgiana are o vasta experienta in proiecte de conversie la IFRS, pregatirea de politici, proceduri si modele contabile, pregatirea de situatii financiare individuale si consolidate si in pregatirea de rapoarte de reglementare pentru entitati financiare.